Skutsje-wedstrijd

Loef je tegenstanders er uit in deze skutsje-strijd! Skutsjes zijn de oudste maar vooral ook snelste schepen op de Friese binnenwateren! Deze unieke schepen van gemiddeld 100 jaar oud zijn omgebouwd tot ware racemonsters en nemen ieder jaar deel aan de SKS en IFKS skutsje-wedstrijden. H2Oevents biedt skutsje-wedstrijden voor bedrijven aan op schepen die deelnemen aan de IFKS. Samen met de vaste schipper en maat moet uw team ervoor zorgen dat het schip de strijd aan kan gaan!

De wedstrijdleiding legt een baan uit waarin de schepen elkaar vaak tegenkomen; tactiek, inzet en samenwerking bepalen daarom het resultaat!

Alle gasten zijn aan zet en krijgen een taak aan boord; van het peilen van de waterdiepte tot het bedienen van de fok!

Het programma vindt plaats op het Heegermeer en tussen de middag lunchen we aan boord, op een eiland of bij een restaurant. Het zeilprogramma duurt tot circa 17u en kan vervolgens nog worden aangekleed met een barbecue of diner.

Dit arrangement is inclusief ontvangst met koffie/thee en Friese Oranjekoek, drankjes & hapjes aan boord en een lunchbuffet bij een restaurant aan het water.

H20 events vaart alleen met eersteklas schepen die voldoen aan alle wettelijke eisen en waarbij de gasten volledig verzekerd zijn!

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij H20 Events aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen