Skiën+Boarden

Wist je dat er een indoor skibaan is in Bussum? Deze indoor rollerpiste bevindt zich naast Klimcentrum Rock Steady. De rolbaan/skibaan is bekleed met een kunststof mat waarmee echte sneeuweigenschappen worden bereikt. Door de baan te laten draaien ontstaat letterlijk een eindeloze afdaling!

Techniek en conditie
Door de rollende baan is het mogelijk om vele meters te trainen en optimaal de techniek te leren of verbeteren. En tegelijkertijd werk je aan je conditie!

Een piste voor iedereen
Doordat de snelheid waarop de baan rondgaat variabel is, is de baan geschikt voor beginners en interessant voor vergevorderden. Je ziet je jezelf afdalen in een grote spiegel waardoor je extra veel leert. In het begin is het misschien wat wennen, maar ervaring wijst uit dat het sneller went dan je vooraf dacht. Ook fervente buitenskiërs geven toe dat het binnenskien leuker en leerzamer is dan verwacht. En dat heb je de kick te pakken!

Skileraar
De skileraar staat slechts enkele meters van je vandaan zodat hij steeds aanwijzingen kan geven.

Snowboarden
Als snowboarder vind je de rollerpiste ook een uitvinding. Aan de bar leer je je eerste bochten maken. Als je al lang snowboardt kan je eindeloos blijven curven.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Rock Steady aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen