Skidôme XL

Met het Skidôme XL arrangement beleef je een complete dag in de sneeuw! Daag je vrienden uit voor een drift sessie op écht ijs bij IceKart Rucphen en maak een keuze uit een van de leuke sneeuwactiviteiten van Skidôme. Geniet van een heerlijk diner en sluit de wintersportdag af met een après-ski feestje!

Hoe ziet je dag eruit?

✔ Ontvangst met drankje en lekkernij
✔ Welkomstwoord door Skidôme
✔ Keuze uit: ski- of snowboardles (1,5 uur) + vrij oefenen (0,5 uur) of Teambuilding in de sneeuw
✔ 2 drift sessies bij IceKart Rucphen
✔ Prijsuitreiking voor de 3 snelste coureurs
✔ Diner met 2 drankjes
✔ Après-ski feestavond (3 uur)

Het Skidôme XL arrangement is voor groepen vanaf 20 personen.
De prijs van het arrangement is € 129,- p.p. met een duur van ± 10 uur. Het materiaal is inbegrepen (excl. kleding).
Driften op echt ijs

Benieuwd hoe het is om te driften op echt ijs? Ervaar het bij IceKart Rucphen.
Beleef een wedstrijd vol uitdaging als je in je kart door de bochten drift om zo naar de eindstreep te komen. Het maakt niet uit of je een snelheidsduivel bent of een langzamere coureur, iedereen kan ijskarten! Door te driften beweeg je sneller over het ijscircuit. Stel je stuurkunsten op de proef in de speciale elektrische karts, maak de perfecte drift en ervaar hoe verrassend leuk ijskarten is! Het concept van IceKart Rucphen is uniek in Europa. Beleef het bij Skidôme!
Sneeuwactiviteiten

Elkaar beter leren kennen in de sneeuw?
Dat kan met het teambuildingspel waarbij je gaat samenwerken in de sneeuw. Je hebt de keuze uit verschillende thema's: snelheid, fun of teambuilding. Je doorloopt een parcours vol hilarische spellen, zoals: skilat lopen, levend bowlen en polonaise sleeën. Dat betekent gegarandeerd fun! Je kunt ook kiezen voor een uitdagend, sportief maar vooral gezellig uitje? Tijdens het groepsuitje ga je ski- of snowboardlessen volgen waarbij je tips krijgt van de gespecialiseerde leraren van Skidôme.
Voor allerlei gezelschappen hebben we verschillende thema's. Zo kan iedereen, van onervaren tot ervaren wintersporter, zich prima vermaken. Met de sneeuwactiviteiten beleef je heel veel sneeuwplezier!
Après-ski bij De Nederlandse Alp

Après-ski zoals in de Alpen beleef je dichtbij huis in De Nederlandse Alp bij Skidôme Rucphen. Tijdens de feestavond kunnen jullie gezellig nakletsen over jullie sportieve dag en klinkt de après-ski muziek door de speakers. Gedurende de geboekte tijd genieten jullie van onbeperkt drinken (excl. shotjes) aangevuld met diverse rondes met hapjes.
Ervaar het ultieme wintersportgevoel!

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Skidôme Terneuzen aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen