Segway Workshop & Safari

De Segway is het eerste elektrisch aangedreven zelfbalancerende personenvervoermiddel ter wereld. Het rijden op een Segway is op zich al een unieke en zeer bijzondere ervaring. Living Story voegt daar een uitdagend bosparcours en deskundige begeleiding aan toe, en je bent verzekerd van een topervaring!

Hoe werkt de Segway?
De Segway is een hightech vervoersmiddel, maar is erg makkelijk te bedienen. Je beweegt door middel van gewichtsverplaatsing. Als je naar voren leunt beweegt de Segway naar voren en als je naar achter leunt dan remt hij af. Eenvoudiger kan niet. Doordat de Segway per seconde 300 keer je evenwicht corrigeert, sta je op de Segway altijd comfortabel en veilig. Stap op de Segway en ervaar zelf hoe het is!

Segway leren rijden
Hoewel de Segway uitermate makkelijk te bedienen is, krijgen mensen die voor het eerst kennis maken met dit bijzondere vervoermiddel begeleiding door ervaren instructeurs. We beginnen Segway Safari altijd met een korte workshop, waarin je in ongeveer 15 minuten kunt wennen aan de bijzondere dynamiek die je ervaart als je je op de Segway verplaatst.

Het bos in
Als we zeker weten dat iedereen zich prima redt op de Segway, dan gaan we het bos in waar de steeds verschillende bosgrond, uitstekende boomwortels, kronkelende paadjes en flauwe hellingen een uitdagend parcours vormen voor een Segway Safari.
Per Segway door het bos zoeven is een ongekende ervaring die nergens mee is te vergelijken. Beleef de Segway Safari van Living Story op ’t Hooge Erf in de bossen van Lage Vuursche.

Segway Safari
In onze Segway Workshop & Segway Safari krijgen alle deelnemers hun eigen Segway waarmee we - na een uitgebreide Segway Workshop - in een programma van twee keer een uur de spannende bospaden van Lage Vuursche verkennen. Twee uur lang onbeperkt crossen door de bossen: een ongekende ervaring!

Reviews:

Ivonne Perdok (Gemeente Lelystad) 31-05-2016
D.d. 27 mei hebben wij segway en Kubb gedaan op lokatie Lage Vuursche. De lunch was goed verzorgd, de activiteiten zijn bij iedereen goed bevallen en de begeleiding was ook prima. Het is aan te raden om dit een keer uit te proberen!

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Living Story aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen