Schoolreis all-inclusive

Wil je dit jaar ergens anders naartoe dan een attractiepark of museum? Ben je op zoek naar een wat sportieve invulling van het jaarlijkse schoolreisje en wil je ook niet verdwijnen in de massa? Dan heeft Pagedal precies wat je zoekt. Een schoolreis naar het Adventure Park van Pagedal staat voor een onvergetelijke belevenis voor jong en oud!

Adventure Park Pagedal heeft de leukste, origineelste en stoerste activiteiten van heel Noord-Nederland. Kinderen vanaf acht jaar kunnen volop genieten van het outdoor lasergamen, bubbelvoetballen, boogschieten en nog veel meer leuke activiteiten. Onze enthousiaste instructeurs staan klaar om de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen.

Het all-inclusive schoolreis arrangement bestaat uit een 3 uur durend programma in het Adventure Park van Pagedal met 5 verschillende activiteiten per 80 kinderen. Tussendoor is er uiteraard een pauze met ranja. Tijdens het programma kunnen gaan de kinderen verdeeld in groepjes langs verschillende activiteiten zoals bijvoorbeeld Bubbelbal, outdoor lasergame, tokkelen, survival, katapult bouwen en boogschieten. In overleg kan de samenstelling van de activiteiten worden aangepast.

Voor de begeleiding van het programma vragen wij voor twee activiteiten een aantal begeleiders van de school. Uiteraard zullen deze begeleiders vooraf goed worden geinstrueerd.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Pagedal aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen