Schermworkshop

Heeft u het hart van een musketier?

Waarom is schermen zo goed?

Altijd al de strijd willen aangaan met uw vrienden, collega’s of medestudenten? Boek dan een workshop schermen! Schermen biedt een unieke ervaring, is actief en geeft genoeg uitdaging. Het vereist uithoudingsvermogen, precisie en kracht. Stippel samen met onze professionele schermleraar uw strategie uit en ga de uitdaging aan. Of u nu een echte sporter of wat onervarener bent: iedereen kan zich uitleven tijdens deze actieve workshop. Dus neem de floret ter hand en geniet van deze bijzondere activiteit. Ook is het mogelijk om met professionele schermuitrusting te schermen waarbij de 'treffers' door een licht- en geluidssignaal worden geregistreerd. Het schermen met deze materialen is spannend en leuk en geeft u de beleving van een schermer op wedstrijdniveau.

Waar kunt u zich op verheugen tijdens dit uitje?

Op een gezellige locatie in Utrecht staat u een leuke middag schermen te wachten. Ja, tijdens deze activiteit gaat u elkaar beter leren kennen. Want wie valt als eerste aan? Wie wacht af? Wie heeft een uitmuntende strategie? Onder begeleiding van gediplomeerde en bevoegde schermleraren worden de beginselen van de schermsport bijgebracht.
Alles uiteraard veilig en verantwoord; u krijgt van ons beschermende kleding, een masker en een floret. Stap voor stap leert u alles wat u moet weten. De voetbewegingen, de aanvalsbewegingen en het incasseren. Al snel brengen we u oog in oog met uw tegenstander. En garde!

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Puur Utrecht aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen