SchatEiland Zeumeren

Avonturenparadijs SchatEiland Zeumeren biedt kinderen en hun (groot)ouders een bijzondere dag vermaak. En het weer is nooit een probleem, want op SchatEiland Zeumeren... Is het altijd zomer. Kinderen tot 12 jaar kunnen urenlang spelen en ontdekken, springen en glijden, klimmen en klauteren.

Het Eiland-Gevoel
Het avonturenparadijs is binnen en buiten volop gethematiseerd ingericht. In een volstrekt unieke en sfeervolle locatie aan het water vaart SchatEiland Zeumeren u terug naar de Gouden Eeuw. Een tijd van zeevaart, onbewoonde eilanden, verborgen schatten en piraterij... Door de ruime opzet, prettige akoestiek, de vele planten en warme lichtinval in het gebouw waant u zich voortdurend op een zonovergoten eiland. Met mooi weer is het genieten van het buitenterras met zandstrand en de diverse attracties zoals het waterballonnenspel, de kano's en de waterfietsen. Tevens heeft u een prachtig uitzicht over het meer. In de Kombuis bereiden de piraten graag een hapje en drankje voor de gasten.

Speels Educatief
Op SchatEiland Zeumeren gaan educatie en spelen hand in hand. Bijvoorbeeld bij de Interactieve Quiz of in de Kaptiteinshut. In de Kapiteinshut leren de kinderen over het leven aan boord van een 17e eeuws VOC-schip. In het schip van de Verenigde Oost-Indische Compagnie hoor je de touwen en het hout kraken, het water tegen het schip slaan en wat is die geur toch? Het schip is op de terugweg naar Holland en de exotische specerijen staan klaar. En weet je hoe een kombuis er vroeger uit zag? Zouden de scheepsjongens lekker eten hebben gekregen?

SchatEiland Zeumeren is ook uitermate geschikt voor schoolreisjes, kinderfeestjes, bedrijfsfeesten en familiedagen.

Reviews:

anoniem 10-03-2016
Leuk opgezet, voor kinderen vanaf 5 jaar ideaal, maar onlogisch dat volwassenen de volle mep moeten betalen!!!

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij SchatEiland Zeumeren aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen