Sabotage stadsspel

Lukt het jou en je team om de saboteur te ontmaskeren? Competitie, bedrog en valsspelen komen veel voor in het Sabotage stadsspel. Zelfs je beste vriend, vriendin of collega is niet te vertrouwen in dit spel. Wie is eigenlijk die saboteur die alles in de war schopt? Het is bedoeling dat jullie deze persoon ontmaskeren.

Als de spelregels worden uitgelegd is er nog niks aan de hand. Met een lekker drankje erbij hoor je hoe alles in zijn werk gaat. Maar dan begint het.
De verhoudingen komen nu al onder druk te staan. Het is vanaf nu ieder team voor zich. Door het verzamelen van punten met verrassende en interactieve teambuildingsopdrachten en met behulp van ouderwetse en moderne communicatiemiddelen, gaan de teams de strijd met elkaar aan.
Maar: in elk team zit een saboteur. Hij of zij heeft zo zijn eigen missie en zal er alles aan doen om het spel te saboteren. De kunst is om de saboteur te ontmaskeren.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Pinkpepper aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen