Rondvlucht Texel

Vele volwassenen en kinderen maakten bij ons hun eerste rondvlucht! Vanuit de lucht heeft u een prachtig uitzicht op het mooie eiland Texel, gelegen tussen Wadden- en Noordzee. Gedurende de vlucht van 15 minuten ziet u werkelijk het hele eiland! U herkent de routes waar u eerder op het eiland langs bent gekomen of u ontdekt nieuwe plekken die het bezoeken waard zijn! Uw piloot zal u tijdens de vlucht alles vertellen over wat u van bovenaf ziet. De vuurtoren, de verschillende dorpen, de vissershaven van Oudeschild, te veel om op te noemen. Een niet te missen ervaring voor jong en oud!

Vindt u 15 minuten te kort, dan kunt u ook voor een vlucht van 30, 45 of 60 minuten kiezen. Naast Texel kunt u dan ook bijvoorbeeld Noord-Holland of een van de andere Waddeneilanden zoals Vlieland, Terschelling en Ameland vanuit de lucht bekijken. Ten noorden van Texel kunt u vaak grote groepen zeehonden zien die liggen te zonnen op de vele zandbanken die de Wadden tellen.

Wij zijn dagelijks geopend van april tot en met oktober. Wilt u in de winterperiode vliegen, neem dan ruim van te voren telefonisch contact met ons op, aangezien we beperkt geopend zijn in die periode.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Paracentrum Texel aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen