Rondvaart Biesbosch

Op deze pagina vindt u de activiteiten die Biesbosch Evenementen organiseert in het prachtige Nationaal Park de Biesbosch. De Biesbosch vormt het perfecte decor voor zakelijke bijeenkomsten, waarbij u kunt denken aan teambuilding en vergaderen op locatie. Maar zeker ook voor families en vriendengroepen waarbij spelevaren, spel- en sportprogramma's of natuurgidsingen centraal staan.

Stap aan boort van deze moderne rondvaart boot. Die zal u meenemen door Nationaal Park de Biesbosch. Deze boot is erg geschikt om in de winterperiode mee te gaan varen.
U kunt genieten van het buiten gevoel boven op het terrasm maar u hoeft niet bang te zijn dat u nat gaat worden want u kunt ook binnen genieten van een heerlijk hapje en/of drankje en toch kijken naar het mooie natuur gebied die de Biesbosch te bieden heeft.

Ook is deze boot geschikt voor grote groepen en mensen die wat slechter te been zijn. De boot kunt u ook voor uw gezelschap afhuren en kunt u de tijd zelf bepalen.
Sommige boten zijn voorzien van een rolstoel lift en rolstoel toegankelijk wc's.
U kunt ook bij een reguliere vaart aansluiten hier zijn de tijden al van bepaald. Ook kunt u de rondvaart combineren met verschillende activiteiten die Biesbosch Evenementen te bieden heeft.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Biesbosch Evenementen Natuurlijk Doen aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen