Rondleiding Utrecht

Maak van je groepsuitje iets speciaals en boek een rondleiding samen met onze gezellige gidsen. Een rondleiding is een perfecte manier om Utrecht te ontdekken en je gasten op iets bijzonders te trakteren. Onze gezellige gidsen kennen deze Domstad als geen ander en nemen je maar wat graag mee op pad. Zo kom je natuurlijk langs de vele hoogtepunten die het historische centrum van Utrecht te bieden heeft maar ook de goed verborgen pareltjes worden niet overgeslagen.

Onze gidsen zijn geboren verhalenvertellers en brengen het verleden tot leven doormiddel van hun spannende verhalen en sappige anekdotes.

Onze rondleidingen zijn makkelijk in te passen in vrijwel elk programma in Utrecht.

Zo kan een stadswandeling worden gebruikt als luchtige onderbreking van een vergadering of meeting en kan een stadswandeling ook perfect worden gecombineerd met een lunch of diner.

Voor iedereen die op zoek is naar een compleet avondprogramma in Utrecht hebben wij ons Walking Diner. Tijdens deze culinaire stadswandeling bezoeken jullie samen met onze gidsen drie verschillende restaurantjes, waarbij tussen de gerechten door van het ene naar het andere restaurant wordt gelopen. Deze wandeling is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een compleet avondprogramma in Utrecht.

Wil je veel van Utrecht in een relatief korte tijd zien? Dan zijn onze fietstours zeker een aanrader.

Al rollend zie je natuurlijk net iets meer en je bent nog lekker actief bezig ook!

Onze stadswandelingen gaan verder waar anderen ophouden, dwaal bijvoorbeeld lekker door de donkere binnenstad tijdens onze spookwandeling of bezoek de mooiste hofjes en binnentuinen met onze hofjeswandeling!

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij GET Events aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen