Ranking the Stars

Bij de Ranking the Stars Lunch van Den Bosch Evenementen wordt het smullen geblazen, maar ontdekt u allerlei ludieke en volstrekt onschuldige geheimen van familie of vrienden, waar u anders nooit achter was gekomen. In maar liefst twee spelronden kijken we bijvoorbeeld wie van jullie de meeste relaties heeft gehad, wie zijn schoonmoeder ook wel eens vriendelijk buiten de deur heeft gezet (terecht of onterecht) of wie meer dan tien keer een klein aanrijdinkje heeft gehad en zijn of haar rijbewijs eigenlijk gewoon in de broodrooster moet stoppen.

Op een gezellige locatie in het centrum van Den Bosch serveren we een heerlijke lunch met culinaire hoogstandjes die u af en toe even afleiden van alle ontboezemingen. En net als bij het gelijknamige Tv-programma staat onze spelleider z'n mannetje (of vrouwtje). Hij weet als geen ander op zeer spontane wijze vrienden of familie uit te dagen om nu eens te zeggen wat ze echt denken.

Voordat jullie meedoen aan dit gezellige spelprogramma, worden een paar dagen van tevoren vragenlijsten rondgestuurd. Eenmaal bij elkaar gekomen, zijn alle ins- en outs bij ons bekend, en wordt door onze spelleider afwisselend een meerkeuze of open vraag gesteld aan alle deelnemers.

Uw gezelschap wordt verdeeld in teams of koppels en elk team gaat proberen een zo goed mogelijke inschatting of ranking te maken. Wie heeft de meeste baantjes gehad in z'n leven? Welke dame staat minstens een uur voor de spiegel? Wie drinkt er af en toe een borreltje teveel?

De beste 'Ranker' weet alle vrienden en familie op waarde te schatten. Na elke vragenronde volgt er een uiteindelijke puntenscore. Uiteindelijk ontvangt de winnaar de niet te onderschatten Ranking The Stars hoofdprijs.

Inclusief:
- Feestelijke presentatie door professionele quizmaster
- Ranking The Stars prijs voor de winnaar
- Heerlijke lunch in een restaurant naar keuze
- Gezellige locatie in centrum van de stad
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Den Bosch Evenementen aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen