Puzzelrit voor familie

Een familiedag met de Lelijke Eendjes van Ducktrail: leuker wordt het niet. De hele familie, jong en oud kan genieten van een Eendenrally in de Zaanstreek of het Groene Hart. Tijdens deze autotocht blijft de groep ten alle tijden bij elkaar, dat maakt dit programma zeer geschikt voor families en vriendengroepen.

Bezienswaardigheid
Tijdens deze rally bezoekt u met de gehele groep een leuke bezienswaardigheid die karakteristiek is voor de omgeving waarin u rijdt. Tijdens de stop bij deze bezienswaardigheid is er door iedere auto (team) punten te verdienen. Het team met de meeste punten is de winnaar van de familiedag en krijgt de prijs uitgereikt.

Leuk aandenken aan de dag is de groepsfoto die van de gehele familie wordt gemaakt mét een van de bontgekleurde Eenden. Deze foto wordt u na afloop van de familiedag toegestuurd.

Isofix
Kinderzitjes en kinderstoelen bevestigt u veilig op de achterbank door deze veilige vergrendeling. Deze Lelijke Eenden hebben ook achterbankgordels. Het reserveren van deze speciale Eenden is zonder extra kosten. Zo maakt u van de Eendenrally een veilig familie-uitje.

Ducktrail Eendexpeditie
✔ voor jong en oud
✔ óók geschikt voor kinderen vanwege isofix
✔ activiteit mét prijsuitreiking
✔ van zondag t/m donderdag
✔ vanaf 12 personen te boeken

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Ducktrail aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen