Arrangementen in Gelderland

72 uitjes gevonden
Er zijn ook 68 uitjes op locatie in Gelderland gevonden
Foto's Lijst
Snuffelen aan koeknuffelen

Snuffelen aan koeknuffelen

Bij Agrarisch Cultuurgoed

Een twee uur durend programma voor jong en oud waarbij de dieren het middelpunt vormen. Vader, moeder, opa en oma, tante, oom nichtjes en neefjes, allen zijn van harte welkom! Trek makkelijk en/of warme kleding aan dat tegen een stootje kan. Op de boerderij zijn laarzen voor iedereen. U start met een anderhalf uur durend educatief avonturenpand onder begeleiding waarna u zelf nog een half uurtje mag vertoeven op de boerderij of genieten van een vers bakje koffie/ thee of een glaasje sap met een ambachtelijke koek. De dieren krijgen hier hun eigen voer dus voor hen hoeft u niets mee te nemen. Maar een extra knuffel voor de dieren vinden wij altijd héél fijn! Snuffelen aan koe knuffelen is kennismaken met de koe. duur: 2 uur € 25 p.p. (minimaal 6 personen) Incl. materialen en consumptie Diverse combinaties zijn mogelijk met: Diner Afsluitende borrel lunch Dit programma is ook zeer geschikt voor een familiedag of vrijgezellendag waarbij het niet zeker is of iedereen wil knuffelen met de koeien. Een twee uur durend programma voor jong en oud waarbij de dieren het middelpunt vormen. Vader, moeder, opa en oma, tante, oom nichtjes en neefjes, allen zijn van harte welkom! Trek makkelijk en/of warme kleding aan dat tegen een stootje kan. Op de boerderij zijn laarzen voor iedereen. U start met een anderhalf uur durend educatief avonturenpand onder begeleiding waarna u zelf nog een half uurtje mag vertoeven op de boerderij of genieten van een vers bakje koffie/ thee of een glaasje sap met een ambachtelijke koek. De dieren krijgen hier hun eigen voer dus voor hen hoeft u niets mee te nemen. Maar een extra knuffel voor de dieren vinden wij altijd héél fijn! Snuffelen aan koe knuffelen is kennismaken met de koe. duur: 2 uur € 25 p.p. (minimaal 6 personen) Incl. materialen en consumptie Diverse combinaties zijn mogelijk met: Diner Afsluitende borrel lunch Dit programma is ook zeer geschikt voor een familiedag of vrijgezellendag waarbij het niet zeker is of iedereen wil knuffelen met de koeien.

  • Voorst
  • > 6
  • 25,00
The Target

The Target

Bij Restaurant Partycentrum De Luifel

Bel niet meteen de politie als je straks op klaarlichte dag enkele individuen ‘Daar is de gangster’ hoort roepen. Het gaat dan om groepen die verwikkeld zijn in de nieuwe spelen die kunnen gespeeld worden bij De Luifel. GPS City Games zijn spelen die je in de stad speelt aan de hand van gps-tabs of telefoons. Het is eigenlijk een soort videospel, maar dan live in het dorpscentrum van Ruurlo. ‘The Target’ is een actief achtervolgingsspel waarbij politieteams een gangster proberen neer te schieten voor hij een miljoen verzameld heeft. ‘Operation Freddy’ is dan weer een heel ander spel. Daarbij gaan teams in het centrum allerlei leuke opdrachten doen. Denk bijvoorbeeld aan filmpjes maken, creatief poseren en quizvragen. Bel niet meteen de politie als je straks op klaarlichte dag enkele individuen ‘Daar is de gangster’ hoort roepen. Het gaat dan om groepen die verwikkeld zijn in de nieuwe spelen die kunnen gespeeld worden bij De Luifel. GPS City Games zijn spelen die je in de stad speelt aan de hand van gps-tabs of telefoons. Het is eigenlijk een soort videospel, maar dan live in het dorpscentrum van Ruurlo. ‘The Target’ is een actief achtervolgingsspel waarbij politieteams een gangster proberen neer te schieten voor hij een miljoen verzameld heeft. ‘Operation Freddy’ is dan weer een heel ander spel. Daarbij gaan teams in het centrum allerlei leuke opdrachten doen. Denk bijvoorbeeld aan filmpjes maken, creatief poseren en quizvragen.

  • Ruurlo
  • Op aanvraag
  • 3,0 uur
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen