Powerkiten

Powerkiten ook wel vliegeren op het strand genoemd, wordt gedaan met 2, 3 of 4 lijns vliegers in allerlei soorten en maten. Powerkiten is zonder meer de meest populaire strand activiteit van dit seizoen. Deze vliegers zijn bestuurbaar en dat geeft nou juist het hoge fun gedeelte. Het hard rennen en hopen dat de kite de lucht in gaat, is er tegenwoordig niet meer bij. U zult versteld staan hoeveel kracht er op een vlieger staat en wat u allemaal met een kite kunt doen.

Powerkiten voor groepen
U wordt ontvangen bij een strandpaviljoen. Als uw groep compleet is, gaat u onder leiding van onze instructeurs het strand op. Afhankelijk van de samenstelling van de groep en de wind worden de kites (vliegers) voor die dag gekozen.

U leert tijdens de les, veilig met een kite om te gaan en hoe u de kite onder controle houdt. We beginnen onze lessen met klein materiaal om u vertrouwd te maken met de vliegers.

Naarmate de les vordert en u dus weet wat u doet, worden de vliegers groter. Houdt u het liever bij een kleiner type vlieger, dan kan dit uiteraard ook.

Maar voor wie het niet groot genoeg kan zijn, maakt misschien wel zijn eerste kleine oefensprong! Nat wordt u in ieder geval niet, we blijven op het strand.

Vliegeren met bestuurbare kites
Al jaren worden bestuurbare kites verder ontwikkeld, waarbij de ontwikkeling van materialen een belangrijke rol speelt. Powerkiten is een moderne hobby geworden, met allerlei vormen zoals trick- en teamvliegers, kite buggyen en natuurlijk het zeer populaire kitesurfen.

Boost Events maakt gebruik van het nieuwste materiaal. We vliegeren met zowel matras vliegers als nasawings in allerlei maten. Aan het einde van een workshop heeft u de diverse materialen allemaal kunnen gebruiken en weet u alles over powerkiten Scheveningen.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Boost Events aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen