Poker workshop

Het huwelijk blijft altijd een gok… maar er komt ook veel bluf bij kijken! Tijdens onze vrijgezellenfeest pokerworkshop in Amsterdam (nabij de Rosse Buurt) krijgen jullie een professionele workshop pokeren op een privé café locatie in hartje centrum van Amsterdam.

Tijdens de workshop zal onze workshopbegeleider jullie de fijne kneepjes van het pokervak bijbrengen. Gedurende deze 2,5 urende poker workshop zullen we beginnen met een kleine spoedcursus. Vervolgens spelen wij de ochtend, middag of avond uit met een aantal spannende games.

Mochten jullie geen ervaring hebben; geen nood! Daar is deze workshop juist voor bedoelt. Mochten jullie wel ervaring hebben, dan laten wij de spoedcursus zitten en spelen jullie 2,5 uur verschillende games met onze pokerdocent als de dealer.

Onze pokerworkshop in Amsterdam is ideaal als mannen vrijgezellenfeest; vooral voor de vrijgezel die wel wat extra bluf kan gebruiken. Ook ideaal om te combineren met onze andere vrijgezellenuitjes!

Inclusief
- Professionele pokerbegeleiding
- Professionele pokertafel(s)
- Privélocatie op 5 minuten van het CS (café)
- Boek op jullie gewenste dag & tijdstip!

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Specialtours en Events Nederland aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen