Pirates of the Caribbean

Een spetterend en enerverend bedrijfsuitje bij De Zeeuwse Gasten / outdoor & events, waar u met uw personeel of team op zoek gaat naar de verborgen schat. Om deze schat te kunnen vinden zullen er verschillende uitdagende opdrachten gedaan moeten worden. Het team dat de opdrachten het beste doet heeft de meeste tijd om de schat te vinden, maar lukt ze dit ook of is er een ander team beter in het lezen en ontcijferen van een schatkaart?

Ontvangst en uitleg
De Zeeuwse Gasten / outdoor&events werken samen met sfeervolle strandtenten waar u wordt ontvangen met koffie / thee en heerlijke zelfgemaakte appeltaart. De instructeur zal de groep ontvangen op de strandtent, na de koffie zal er kort verteld worden wat de planning van de middag of ochtend is, welke activiteiten er precies gedaan gaan worden zal voor iedereen een verassing blijven.

Activiteiten
Bij alle activiteiten zijn er goudstukken te verdienen, het team met de meeste goudstukken mag als eerste opzoek gaan naar de verborgen schat. Alle teams beginnen met het begin spel, dit bestaat uit verschillende rondes. Elke ronde wordt er 1 persoon uit het team uit gekozen om de verovering aan te gaan, er zullen verschillende voorwerpen veroverd en veilig gesteld moeten worden.

Kanonskogelspel, maak een zo goed mogelijk werkende katapult en de schiet de kogels zo ver mogelijk weg.

Gladiatoren spel, daag iemand uit het andere team uit en “vecht”uit wie de sterkste is. Het vechten gebeurt in dit geval zonder vuisten maar met zachte stootkussens. Zo zal er niemand ‘lichamelijk’ gewond raken.

Enteren, in estafette vorm moeten de teams proberen om met de kajak zoveel mogelijk materialen uit de raft die op het water ligt naar de kant te vervoeren, er zijn natuurlijk wel een paar regels waar de teams zich aan moeten houden.

Rumrace, welk team is het beste bestand tegen tollende benen? Dat wordt tijdens dit spel getest. Puzzel, om alvast te oefenen voor het vinden van de schat moeten er verschillende puzzels opgelost worden met de 7 tangram puzzelstukken. Het team dat binnen de tijd de meeste puzzels kan maken verdiend de meeste goudstukken.

Afsluiting
Als alle activiteiten gedaan zijn worden de goudstukken verdeeld en krijgen de teams een schatkaart, het team dat als eerste de schat vind is de winnaar. In de schatkist zit de prijs die gewonnen is door het team.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij de Zeeuwse Gasten aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen