Personeelsuitje

Leren doe je het snelst in de praktijk van je eigen fouten die je maakt. Fouten maken is vaak zeer kostbaar en dus niet wenselijk. Een ander veel gebruikt alternatief is lezen. Echter je leert het langzaamst door het lezen van een theorieboek. De op één na beste methode is: oefenen en fouten maken in een praktijk simulatie.

De brandweer is een professionele organisatie met een lange historie.

Het is een modern bedrijf net als de uwe. Alleen onze corebusiness is het blussen van branden en dit gebeurt altijd in teamverband. Veel komt dus overeen, maar alleen snelheid heeft voor ons een hoge prioriteit. In het huidige economisch klimaat wordt snelheid steeds belangrijker voor iedereen.

BrandweerSurvival creëert een oefenkeuken, een training met je team, een veilige plaats waar we fouten mogen maken.

Waar het aan komt op samenwerking en snelheid. Omdat iedereen de brandweer kent, maar niet precies weet hoe het er aan toegaat, voelen de mensen zich snel thuis en gaan ze enthousiast aan de slag. Enthousiasme is belangrijk omdat dit gepaard gaat met het natuurlijk gedrag van de mens: ‘hij laat zijn ware ik zien’. Als dit gebeurt kunnen de beste leermomenten worden gecreëerd.

Wat maakt het ene team nu stabieler en succesvoller dan het andere. Wat is de kracht van een team? Belangrijk is dat iedereen op zijn goede plek zit (een bouwkundig ingenieur moet geen statistische vraagstukken gaan oplossen) en dat iedereen zich kan gedragen naar zijn persoonlijkheidskenmerken en dat deze dus overeenstemmen met de teamrol die hij heeft binnen het team (een creatieveling moet geen voorzitter zijn).

Mogelijkheden

In principe is alles mogelijk, u kunt zelf uw eigen (bedrijfs)coach meenemen, of u kunt onze coach of psycholoog inschakelen.

Daarnaast kunt u kiezen om volgens een beproefde methodische format te werken. Bijvoorbeeld BELBIN, of - naar uw eigen praktijk kijkend - een pragmatische oplossing te kiezen. Belangrijkste vinden wij dat het resultaat oplevert, dat u een evenwichtig en uitgebalanceerd team krijgt. Een team met teamspirit!

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij BrandweerSurvival aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen