Paintball 2.0

Paintball is een stoere topper in ons uitgebreide aanbod. Paintbal is het bekende schietspel waarbij het de bedoeling is om de tegenstander uit te schakelen door ze te raken met de kogels die uit een speciaal geweer worden geschoten. Dit heet een marker. Wij schieten met een Tipmann 98, de meest bekende in de wereld.

Paintball 2.0
Paintball 2.0 is het nieuwe paintball. Speel de vernieuwde 2.0 paintball versie met reballs. Geen last meer van een vies speelveld en je kleding blijft schoon. Het spel is en blijft hetzelfde alleen de reballs zijn milieuvriendelijker en omdat je schoon blijft wordt het speelgenot en comfort vergroot. Maar natuurlijk voelt je tegenstander wel dat hij geraakt is tijdens het paintballen.

Geen verf meer tijdens het paintbal 2.0 maar het paintballen is en blijft net zo spannend en uitdagend. De balletjes worden met dezelfde snelheid afgeschoten alleen kom je niet meer onder de verf te zitten. Zorg samen met je teamgenoten dat je als winnaar het veld verlaat.

Paintball 2.0 bij de Avontuurfabriek
Onze paintball 2.0 reball veld bestaat uit twee speelvelden waarbij je in een dorp waant. Verschuil je tussen de huizen of kruip over de vloer om je tegenstander te observeren. Natuurlijk is het nog het doel om jullie missie te behalen die jullie vooraf hebben ontvangen. Samen met je teamgenoten jacht maken op de overwinning, dat is paintbal 2.0 bij de Avontuurfabriek!

Paintball 2.0 Arrangement
Tijdens het arrangement wordt er gespeeld met reballs (milieuvriendelijke balletjes) de nieuwste trend bij paintballen. Wij hebben twee speelvelden waar we verschillende uitdagende spellen in spelen. Van vlag veroveren tot het beschermen van de President.

Zet je baas in het 'zonnetje' Wil je jouw baas of leidinggevende tijdens het paintballen graag eens in het middelpunt zetten? Tijdens het paintballen is het mogelijk om iemand bijvoorbeeld een hazenpak of varkenspak aan te laten trekken. Mocht je dat willen, geef dit dan aan bij je reservering. Dit is een gratis service!

Paintball uitrusting
De basisuitrusting bestaat uit:
- Afgenomen aantal reballs p.p.
- Camouflage-overall
- Beschermend gezichtsmasker
- Semiautomatisch wapen Tippmann 98.

Overige informatie paintball 2.0
- Je speelt alleen met je eigen groep, niet met anderen.
- Neem je douchespullen mee, want we beschikken over doucheruimtes (voor de dames zelfs aparte privédouches).
- Verstandig is het om schoenen met grip aan te doen.
- Je krijgt een overall over je eigen kleding heen.
- Je kunt ter plaatsen extra reballs kopen, als je kogels op zijn.
- Op de dag zelf je kogels hergebruiken is verboden (ze worden ook na gebruik gewassen voor hergebruik).
- 2 indoor speelvelden waar je afwisselend op speelt.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij De Avontuurfabriek aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen