Paaldansen

Een ervaring om nooit te vergeten Wilt u een spannende en erotische show beleven die u nooit zal vergeten? Een leuke avond met vrienden of collega's waarbij plezier en entertainment gegarandeerd zijn? Dan bieden de paaldanserers van Showtime-Agency u de oplossing!

Paaldansen is een sensuele manier van dansen waarbij de danser of danseres zich om een paal heen bewegen.

Het dansen door onze dansers gebeurt op een spannende manier waarbij u gegarandeerd op het puntje van uw stoel komt te zitten.
Bij Showtime-Agency kunt u zelf ook leren paaldansen. Beleef hetzelfde als onze paaldanseressen en maak kennis met deze mooie manier van dansen. Onze ervaren paaldanseressen leren u graag de kneepjes van het vak en zullen u de begeleiding bieden die u verdiend.

Tijdens onze lessen paaldansen kunnnen wij ons eenvoudig aanpassen aan diverse thema's en/of sferen. Dus of u nou een dagje met vriendinnen, collega's of een vrijgezel bent, wij zorgen altijd voor de juiste sfeer!

"Leer paaldansen met één van onze uitdagende pakketten"

Professionele paaldansers
Spanning en sensatie
Op locatie
Leer paaldansen


Gegarandeerd plezier

Wilt u iemand verrassen met een leuke avond? Wilt u een originele avond uit organiseren voor uw vrienden? Boek dan snel één van onze paaldanseressen Onze dansers komen op locatie en hebben alles mee om er een speciale avond van te maken.
Dankzij jarenlange ervaring zullen zij uw gezelschap op een plezierige manier kennis laten maken met deze vorm van dansen.
Naast een sensuele dans, is deze manier van dansen ook erg goed voor u gezondheid en lichaam. Wij zien dan ook dat steeds meer mensen kennis willen maken met het paaldansen, daarom bieden wij u diverse pakketten aan.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Showtime- Agency aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen