Paaldans Workshop

Paaldansen is momenteel nog steeds een populaire trend op sportgebied En HET IS ECHT veel meer dan alleen maar schaars gekleed in en om een paal bewegen. je kan het inmiddels beschouwen als een topsport en is veel intensiever dan het lijkt. Maar ook voor beginners is het meteen leuk! dat ga je ontdekken tijdens deze workshop. De workshop is zeer vermakelijk en ongedwongen.

Tijdens de workshop leert men onder professionele begeleiding in een ontspannen en relaxte omgeving de basis van het paaldansen.

Eerst worden de spieren opgewarmd middels een korte warming-up. Na diverse oefeningen om de heupen wat losser te maken volgt een korte pauze. Daarna volgt het stuk met het paaldansen. Basisdraaien maar ook ondersteboven hangen in een paal komt allemaal voorbij..

De workshop zal ongetwijfeld ook hilarische momenten opleveren! Aan het eind volgt een demonstratie en de a.s. bruid (egom) of jarige ontvangt een leuke attentie als aandenken!

De workshops worden gegeven door professionele instructrices!

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Jennifer 4 Dance aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen