Ouwehands Dierenpark Rhenen

Ouwehands Dierenpark Rhenen is meer dan een bijzonder dierenpark. Het is namelijk de perfecte locatie voor bijvoorbeeld een seminar, vergadering, productpresentatie, bruiloft of een fantastisch personeelsfeest. De prachtige ligging in de bosrijke omgeving van de Grebbeberg maakt de locatie uniek!

Wilt u een spetterend feest vieren en de gasten op een spectaculaire manier verwelkomen? Of wilt u uw zakelijke bijeenkomst een exclusief en toch informeel tintje geven? Hef dan samen het glas bij de leeuwen, drink een cocktail in de jungle of breng een bezoek aan een exclusieve zeeleeuwenshow! En wat dacht u van een uitbreiding van uw arrangement door middel van een lekker ontspannen rondleiding door het park.

Ouwehand beschikt over meerdere locaties met variabele indeling en ontvangstcapaciteit: elk met zijn eigen sfeer. Hierdoor kunnen de gasten de locatie kiezen welke geheel bij het gezelschap én de gelegenheid past.

Van standaardarrangementen tot een programma op maat.. Alles is mogelijk bij Ouwehands Dierenpark!

Locaties

Ouwehand beschikt over verschillende locaties. Neem bijvoorbeeld Kalahari, the African Lodge. Gasten strijken hier graag neer bij het haardvuur om te genieten van de prachtige ambiance. Kalahari betekent grote dorst. Dit klinkt niet direct uitnodigend, maar Ouwehand heeft voor een oase gezorgd!

Dan is er nog het Jungle restaurant. Deze ruimte is desgewenst op te delen in vier ruimten: het Jungle restaurant, Tuca's Jungle, Kids Jungle en de Jungle boomhut. Het Jungle restaurant zelf is geschikt voor themafeesten en door de informele uitstraling ook voor vergaderingen, die hierdoor een speciaal karakter krijgen. Tuca's Jungle is uitermate geschikt voor besloten bijeenkomsten, evenementen en congressen maar ook voor een huwelijksdag! Door de ballenbak is de Kids Jungle de ideale plek voor een gezelschap met kinderen.

De Jungle boomhut bevindt zich zoals de naam al doet vermoeden op de bovenverdieping. Deze rustige ligging zorgt ervoor dat deze locatie perfect is voor een vergadering.

RavotAapia, de overdekte speeljungle met een oppervlakte van  4000 m2 en 12 meter hoog is voor gezelschappen met kinderen helemaal te gek. Hier kunnen de kinderen zich lekker uitleven en de volwassenen zijn hier ook weer even kind! Deze locatie is uitermate geschikt voor een diner tot 1000 gasten of een feest tot 2000 gasten.

Net even anders...

"De culinaire mogelijkheden bij Ouwehands Dierenpark zijn uiteenlopend van een eenvoudig lunchpakket voor een frisse parkwandeling, tot een uitgebreid 4 gangen diner of een luxe buffet.

Een bijeenkomst, gezinsdag, gala of filmpremière? Wij hebben het allemaal al georganiseerd. De combinatie van een prachtig dierenpark en de bijzondere locaties maakt Ouwehand perfect voor uw evenement." Aldus Ellen Meerenburgh van de afdeling Sales.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Ouwehands Dierenpark Rhenen aan:
(alle velden zijn verplicht)

Openingstijden:

Maandag: uur tot uur.
Dinsdag: uur tot uur.
Woensdag: uur tot uur.
Donderdag: uur tot uur.
Vrijdag: uur tot uur.
Zaterdag: uur tot uur.
Zondag: uur tot uur.

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen