Outdoor Cooking

Outdoor Cooking in Utrecht: onze combinatie van teambuilding en een culinaire sensatie. Welke collega staat nog zo dicht bij de natuur dat hij een vuurtje kan maken? Welke secretaresse sprokkelt de fijnste kruiden bij elkaar? Wie is de barbecuemaster en wie is vooral goed in het proeven? Deze ervaring staat garant voor lekkere gezelligheid en heerlijke teambuilding. Dit alles in de open natuur en inspirerende omgeving van het Fort bij Vechten.

Wat kunt u verwachten van Outdoor Cooking bij Fort bij Vechten?
Het eerste wat u kunt verwachten, heeft nog niet veel met koken te maken. Dat is namelijk de natuurlijke en imponerende ambiance van Fort Vechten. Dit historische fort van de Hollandse waterlinie heeft al als openluchtkeuken gediend voor heel wat soldaten en vandaag mag u zich uitleven. U gaat uw diner zelf klaarmaken. We gaan koken op houtvuren, met gietijzeren pannen en potten. Alle bestanddelen voor een geslaagd kookavontuur liggen voor u klaar. Begeleiding, ingrediënten, kookmaterialen, recepten en natuurlijk onze deskundige begeleiding die u met raad en daad terzijde staat.

Met deze basis mag u een heerlijk driegangediner bereiden. Geen simpele barbecue, maar culinair Outdoor koken. De keuze bestaat uit vis, vlees of vegetarisch, en zoveel mogelijk biologisch uiteraard. Hout sprokkelen, samen koken op een vuur, gerechten bereiden in de Dutch oven, vlees roosteren en uw gerecht professioneel presenteren. U gaat het allemaal samen beleven!

Zo ontstaat een maaltijd die een afspiegeling van het succes van uw groepscultuur zal zijn! Uw samenwerking, overleg, communicatie, leiderschap en takenverdeling zetten iedereen aan het werk en ieders bijdrage is nodig. We besluiten het Outdoor cooking uiteraard met het genieten van de door u bereidde maaltijd.

Wat is er inbegrepen bij het Outdoor Cooking – Koken op houtvuur?
Naast teambuilding om van te smullen, saamhorigheid en de nodige bloopers waarbij gelachen mag worden is het outdoor cooking inclusief:
- Gebruik van het indrukwekkende Fort bij Vechten
- Professionele begeleiding gedurende het hele arrangement
- Koken op eigen gemaakt vuur
- Alle ingrediënten en benodigdheden om het vuur en uw diner te bereiden
- Heerlijk driegangendiner

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij UtrechtseUitjes.nl aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen