Op glad ijs begeven

Deze workshop wordt gegeven door de Schaatsclinic. Jullie eerst het en andere gaan uitleggen en daarna zal het werk aan jullie overlaten! Tot een groep van 16 personen wordt er 1 instructeur ingezet. Loopt het aantal personen hoger op zullen meerdere instructeurs worden ingezet voor de groep! De workshop duurt ongeveer. 1,5 uur.

Halverwege de workshop is er de gelegenheid om te warmen met warme chocolademelk met slagroom en een heerlijk stuk appeltaart! Voor de echte fanatieke onder ons is er de gelegenheid aan het einde van de workshop de strijd met elkaar aan te gaan op het ijs!

Na zo een actieve dagje is het uiteraard heerlijk om uitgebreid te gaan eten! Dit is dan ook de perfecte gelegenheid om de dag af te sluiten bij restaurant Frankendael dat zich op een steenworp afstand van de Jaap Edenbaan bevindt.

Het nostalgische Grand Café Frankendael ligt al meer dan 110 jaar op de bekende plaats aan de Middenweg, vlakbij de Kruislaan. Daar waar de Gooische Stoomtram eens voorbij reed en daar waar het bestaan ??van Amsterdam leek op te houden. Jarenlang was het vaste stek voor menig Ajacied en bestuursleden van de Amsterdamse club met het beroemde stadion.

Deze arrangement is inclusief:
- Huur van schaatsen
- Schaatsclinic
- Warme choco, thee van koffie en appeltaart
- Lunch van 3 gangen menu

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Top Tours aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen