Offroad Experience Stelling van Amsterdam

In verschillende teams rijden in authentieke legervoertuigen, waarna een spectaculaire quad rit op u wacht. Bent u stoer, tactisch en houdt u van uitdaging en sensatie? Dan is dit absoluut een evenement voor u!

Locatie evenement: u start bij ActionPlanet, een unieke locatie midden in het groene en bosrijke natuurgebied Spaarnwoude. Dit prachtige terrein ligt midden in het gebied dat bekend staat als de "Stelling van Amsterdam".

Rally: na ontvangst met koffie/thee en een lekkernij, treedt “Jan Soldaat” binnen voor de briefing. Doel is om de verdachte bouwwerken te lokaliseren en om de verkregen vragen te beantwoorden. U kruipt achter het stuur van legervoertuigen en manoeuvreert deze stoere wagens met uw team door kleine dorpjes en over slingerende landweggetjes. Veiligheid staat bij ABC Events hoog in het vaandel, ieder voertuig krijgt een instructeur mee die u alles over het voertuig en het gebied weet te vertellen. Terug aangekomen op de startlocatie staan de quads al klaar.

Quad rijden: met deze 4x4 voertuigen zult u een echte offroad experience beleven. Na een instructie kunt u starten aan de sensationele en spectaculaire rit. Op een quad vol gas over heuvels, door water en om diverse obstakels heen. Dit actieve evenement is zowel geschikt voor ervaren (motor)rijders als onervaren enthousiastelingen. Dit aangezien de 4-wiel aangedreven power voertuigen zeer geschikt zijn voor het ruige terreinwerk. Een rijbewijs is geen pre bij dit onderdeel. Enig inzicht in het besturen van een gemotoriseerd voertuig is wél gewenst.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij ABC Events aan:
(alle velden zijn verplicht)

Openingstijden:

Maandag: 09:00 uur tot 18:00 uur.
Dinsdag: 09:00 uur tot 18:00 uur.
Woensdag: 09:00 uur tot 18:00 uur.
Donderdag: 09:00 uur tot 18:00 uur.
Vrijdag: 09:00 uur tot 18:00 uur.
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen