Ocean Expedition

De Ocean Expedition is waarschijnlijk wel ons meest bijzondere uitje. Het staat in het teken van echte samenwerking en is uniek! Jullie zeemansverhaal begint in ons gezellige Grand Café waar jullie samen gaan bepalen hoe jullie de oversteek tussen de lieflijke Zeeuwse dorpjes Sint Annaland en Sint Philipsland gaan maken. Om een weloverwogen keuze te maken en golven, getij en wind te kunnen trotseren, krijgen jullie nautische kaarten, een stromingsatlas, getijdentabel en de actuele weersverwachting.

Als de vaarroute is bepaald, is het tijd om aan het echte avontuur te beginnen. Met kano’s, palen, touwen en zeilen bouwen jullie zelf heuse kanomaran’s. Als deze ‘zeewaardig’ zijn bevonden, kiezen we het ruime sop!

Een activiteit die uitermate geschikt is voor teambuilding, avontuurlijke geesten en mensen die van fysieke inspanning houden. Let op: bij dit uitje zijn we afhankelijk van de windkracht. Waait het te hard, dan verzorgen we een alternatief uitje voor jullie. Veiligheid staat altijd voorop!

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Akkermans leisure & golf aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen