Nautisch relatie-event

Samen met uw relaties een dag het water op betaalt zich makkelijk terug. U kunt de banden aanhalen en nieuwe kansen ontwikkelen. Samen zeilen met relaties is een prachtige mogelijkheid om te investeren in uw relaties.

Het relatie-event
Uit-Zeilen organiseert actieve evenementen waarmee u uw relaties positief kunt verrassen! Wij zorgen er voor dat de dag helemaal naar uw persoonlijke voorkeuren wordt ingericht. Zo heeft u voor uw relaties een uniek evenement, wat past bij de uitstraling van uw bedrijf en waar zij nog lang over zullen napraten!

Uw dag zeilen met relaties
Omdat een relatiedag om een persoonlijke aanpak vraagt vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek. Als voorbeeld kunt u denken aan een ontspannen dag zeilen op een luxe lemsteraak, een regatta met scherpe jachten of skutsje zeilen op de Friese meren.

Uw relatie-event in goede handen bij Uit-Zeilen?
Wanneer u een event organiseert voor uw relaties dan moet niets aan het toeval overgelaten worden. Daarnaast wilt u zelf de tijd hebben om het contact met u relaties te onderhouden. Met onze passie voor zeilen én organiseren snappen wij dit!

Voorbeeld programma:
13.30 Ontvangst in het restaurant of direct aan boord
14.00 Zeiltocht met één of meerdere boten. Optioneel aangevuld met instructie, puzzeltocht, wedstrijd of een activiteit op land
17.00 Afsluitende borrel met eventuele prijsuitreiking
18.00 (optioneel) Barbecue, warm/koudbuffet of diner

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Uit Zeilen aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen