Muurschildering

Schilderen als teambuilding. Een boeiende bezigheid als het goed begeleid wordt. Wij, van schilder-cursus.nl, hebben een ruime ervaring als het gaat om begeleiden van mensen bij het schilderen. Onze teambuildingsessies zijn onderscheidend door afwijkend te werken. Bij ons staat kennismaken met en kennis opdoen van de te gebruiken materialen voorop. Zonder kennis van je voornaamste gereedschappen ga je het niet redden. Niet tijdens de creatieve teambuilding en al helemaal niet in je gewone werk.

In de dagelijkse praktijk worden veel fouten op de werkvloer veroorzaakt door gebrek aan produktkennis.Een onderdeel van onze teambuilding-sessies is het muurschilderen. Waarom muurschilderen? Omdat dit vraagt om een gezamenlijke aanpak. Bij het muurschilderen kan er alleen gewerkt worden bij u op locatie en is het noodzakelijk dat u een muur ter beschikking heeft waar we los op kunnen gaan. Door de grootte van het te beschilderen onderwerp is een goede planning en taakverdeling vereist. Niemand kan zich verschuilen bij muurschilderen. En het is uiteraard niet de bedoeling om de muur helemaal wit te maken of te voorzien van een andere kleur. Nee, bij de teambuildingssessie muurschilderen is het de bedoeling om een muur te voorzien van een afbeelding. Durft u de uitdaging aan?

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Schilder-cursus.nl aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen