Moordspel in Breda

De Bredase recherche zit met de handen in het haar. Ze komen niet tot de oplossing! Er is een moord gepleegd en ze kunnen de dader niet vinden. De recherche heeft uw intelligente brein nodig tijdens de Zaak van Baantjer! Bent u in staat de dader aan te wijzen? Door de vraagstukken uit het dossier op te lossen, komt u steeds een stapje verder. Maar de tijd dringt, wint u de strijd van uw collega rechercheurs?

De moordzaak van Baantjer in Breda
Het oplossen van de moord speelt zich allemaal buiten af. U beweegt met uw team dwars door de stad Breda op zoek naar de dader. Er zijn drie verdachten met motief. Maar wie is er schuldig aan deze laffe daad? Ieder spoor loopt dood. Kunt u met uw team een doorbraak forceren? Van deze moord in de Bredase binnenstad lopen de rillingen van over uw rug!

Candy, een prostituee uit Breda, is op mysterieuze wijze vermoord. Haar lichaam is gevonden in De Singel. De recherche van bureau Breda heeft drie verdachten: een huisbaas, een prostituee en een oude geliefde van Candy. Wie is schuldig en waar is al het geld gebleven? Is er een verband met de eerder gepleegde moorden? Was het geld wel van Candy? En zit de recherche wel op het goede spoor? Allemaal zaken die u moet ontrafelen.

Wint u de strijd door de moordenaar aan te wijzen en het dossier compleet te maken?

Moordzaak van Baantjer is inclusief
- Recherche Dossier Spel in Breda
- Professionele entertainer
- Eén consumptie per persoon
- Een versnapering
- Prijsuitreiking
- Prijs voor het winnende team

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij BredaseUitjes.nl aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen