Moorddiners

De maaltijd nadert en de spanning stijgt, want dit is geen gewone maaltijd. Er staat wat te gebeuren… de oplossing van een moord! Een spannende en interactieve aangelegenheid die u al boekt vanaf € 30,00 per persoon! Dit is exclusief maaltijd.

Wij verzorgen 2 soorten moordspelen;

Gespeeld moordspel;
acteurs spelen de rollen en de gasten kruipen in de huid van een detective. Zij moeten de moord oplossen, waarbij ze individueel of in groepjes de acteurs kunnen ondervragen.

Participerend moordspel;
de gasten krijgen bij aanvang elk een rolbeschrijving en bijbehorende accessoires (pruik, hoedje, rekwisiet) die ze na afloop als souvenir mogen houden. Zij zijn elk getuige en tevens verdachte.
Eén van hen heeft het gedaan, dus men moet elkaar aan de tand voelen. Doel bij elk moordspel: de gasten moeten gedurende de maaltijd (ca. 2 uur) een moord oplossen.

De moord bij de kunstveiling (gespeeld moordspel voor 10-50 personen)
Spannend moordspel, waar bij de aanvang van de maaltijd een familielied van Bernard Bergh van Wanshoven live wordt vermoord. Onze 7 acteurs zijn allemaal verdacht, maar wie heeft welk motief en wie heeft een alibi?
De gasten moeten dit onderzoeken. Wie is de Sherlock Holmes van uw bedrijf?

Circus JS

(participerend moordspel voor 10-100 man, circa max.25 per tafel) Hilarisch moordspel voor uw bedrijf! Onder begeleiding van onze 2 detectives zal de moord op de circusdirecteur moeten worden opgelost.
Uw collega’s zijn allemaal karakters van Circus JS, dus hilariteit ten top! Iedereen kruipt uit zijn schulp en komt los, dankzij de verschuiling achter een rol. En dan zonder te lachen je collega ondervragen; want ja, die zou het wel eens gedaan kunnen hebben…

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij FV-Entertainment aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen