Monopoly Streets

Dit spel gaat om macht, geld, creativiteit en samenwerking. Monopoly is door BredaseUitjes.nl in een nieuw stedenjasje gegoten: Het Monopoly Streets Stadsspel is ontworpen! Het gaat er nu om dat u in real life de verschillende straten in Breda weet te veroveren door middel van opdrachten. Hier zijn keiharde euro’s mee te verdienen, maar het kan u net zo makkelijk ook de kop kosten! Slaapt u onder een brug of bemachtigd u Het Valkenberg in Breda?!

In uw team zitten natuurlijk verschillende type personen. Lijkt er iemand op een bankier, een onderhandelaar, een bluffer of misschien wel een verleidster? Iedereen is nodig om samen het ultieme doel te bereiken. De neuzen moeten de zelfde kant op staan! Zonder teamspirit geen resultaat! En dat doel is vandaag de meeste straten van Breda veroveren en dat uw team zich daarmee uiteindelijk als winnaar mag kronen. Maar voordat de champagnekurken de lucht in knallen, zijn er nog vele straten en panden te veroveren!

Monopoly Streets is natuurlijk niets zonder de welbekende Monopoly KANS- en Algemeen Fonds kaarten. Wordt u aangeslagen voor Straatgeld? Vervalt uw Bouwverzekering? Of misschien een vergissing van de bank in uw voordeel? Het kan in een klap alle kansen weer doen keren!

Denkt u uiteindelijk genoeg te weten over Breda om de bonussen binnen te halen? Dan kan u daar in het eindspel van profiteren. Of niet.. Dan belandt u, net zoals bij het bordspel, in de stadsgevangenis!

Het is alles of niets vandaag!

Het Monopoly Streets Stadsspel in Breda is inclusief
- Spelmaterialen
- Professionele begeleiding
- Eén consumptie per persoon
- Prijsuitreiking
- Prijs voor de beste bankier
- Teambuilding •Kennis over de stad

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij BredaseUitjes.nl aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen