Minute to win it

Minute to win it is een spel met spelleider, opdrachten en doorzettingsvermogen Is dit wel mogelijk ?

Minute to win it is leuk voor kleine groepen tot ongeveer 30 personen. Dit kunnen vrijgezellenfeesten zijn maar ook met een vriendenclub of een vereniging. Uw spelleider maakt 2 groepen en die dagen elkaar uit wie het spel het beste kan spelen.
De opdrachten zijn bijna niet uit te voeren maar met een beetje geluk en doorzettingsvermogen moet het toch lukken. Allen is er de druk om de opdracht binnen 60 seconden te volbrengen. De kandidaat die als eerste de opdracht gaat uitvoeren mag voor dat hij of zij begint een tegenstander uitkiezen van wie hij of zij denkt te kunnen winnen.

U kunt kiezen voor een avondvullend programma of een verkort programma van 2 uur.

De spelletjes zijn bijna onmogelijk om uit te spelen maar met een beetje geluk, inzicht en doorzettingsvermogen is alles mogelijk.

Minute to win it is een themafeest dat ook geschikt is om op locatie te spelen, wij komen dan naar u toe met het spel, u dient zelf voor eten en drinken te zorgen.

Ga de strijd aan om binnen 1 minuut de opdracht te volbrengen en het team wie de meeste punten haalt is winnaar van dit thema Minute to win it.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Content Party Creator aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen