Miljonair voor 1 dag

Wie wil dat niet. 'Miljonair voor één dag' zijn. U ontvangt één miljoen Euro en daarna gaat u de hele dag geld uitgeven, waar u maar komt en tegen wie u het spel speelt. Het spelen van de citygame 'Miljonair voor één dag' is de modernste en populairste manier om een stad te leren kennen. Hoe? Door vragen te beantwoorden, foto-opdrachten te vervullen, andere teams online geld af te troggelen. Het leuke is: als u erin slaagt om het meeste geld uit te geven, wint u de 'ERFENIS van 750 miljoen euro'. Niet gek, toch?

Stel u voor: ‘Miljonair voor één dag’.
Uitgeven van één miljoen Euro kunt u doen door creatieve foto’s te maken, vragen te beantwoorden, portemonnees virtueel weg te leggen en zelfs andere teams online uit te dagen voor een spelletje op de smartphone. Die smartphone (met app op internet en met GPS) ontvangt u van ons, dus u hoeft niets te downloaden.

Tijdens het spel ziet u de scorelijst die realtime wordt bijgehouden. Dus dat is extra spannend. Alleen………. het laatste half uur wordt die score op ‘zwart’ gezet, dus als u terugkomt weet niemand wie er het meeste geld uitgegeven heeft en dus gewonnen heeft. Alle foto’s en wandelroutes worden online geregistreerd en kunt u na afloop bekijken.

Het actieve spel duurt ongeveer 2 uur. Na afloop krijgt u alle resultaten van de foto-opdrachten en looproutes van de teams te zien. Tot slot wordt bekend gemaakt wie de winnaar is van de citygame ‘Miljonair voor één dag’ en dus recht heeft op De Erfenis van 750 miljoen euro.

Te spelen in:
- Amersfoort
- Amsterdam
- Bergen op Zoom
- Delft
- Den Bosch
- Den Haag
- Dordrecht
- Eindhoven
- Gouda
- Leiden
- Maastricht
- Middelburg
- Roosendaal
- Rotterdam
- Tilburg
- Utrecht

- Antwerpen
- Brugge
- Brussel
- Gent

- Düsseldorf € 34,50 p.p. met een minimum van € 690,–
- Keulen € 34,50 p.p. met een minimum van € 690,–
- Lille € 34,50 p.p. met een minimum van € 690,–

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Wave Events aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen