Middag skûtsjesilen

Een middag zeilen door het Nationaal Park de Alde Feanen is ideaal voor een teamuitje, een familie-uitje of een vrijgezellenfeest. Samenwerken, plezier maken en lekker eten zijn sleutelwoorden voor een geslaagde middag op het water bij Annage Skutsjesilen.

Je kan zelf actief meezeilen en de touwtjes in handen nemen of ontspannen aan dek en genieten van de omgeving onder het genot van een hapje en een drankje. De zeiltocht kan verzorgd worden met bijvoorbeeld lunch vooraf in de tuin en een barbecue na afloop op onze prachtige locatie aan het water. Alle catering mogelijkheden kan je hier nalezen.

Tip: Combineer dit met een presentatie of vergadering in een van onze vergaderruimtes aan het water (zie werkkostenregeling) of met een van de activiteiten als Highlandgames.

Budget - Skûtsjesilen met een hapje en een drankje
Programma
13:00ontvangst in de tuin bij Annage met koffie en thee
14:00inschepen en uitleg door de schipper
14:10afvaart skûtsjetocht door het Nationaal park de Alde Feanen. Drankjes zijn aan boord
17:00terugkomst bij Annage waar een hapje en een drankje klaarstaan in de tuin aan het water
18:00afsluiting van de mooie zeildag

Reviews:

Karin de Haan 15-05-2016
Onderhand vaste prik; zeilen met skutjes of zeilpramen bij Annage. Vriendelijk ontvangst met koffie en heerlijke oranjekoek, dan "de boot in" - het liefst in groepen voor een beetje competitie. Niet veel wind, maar dat heeft geen invloed op het enthousiasme van de schippers en daardoor genieten we des te meer. Zelf worden we ook een beetje aan het werk gezet en ondertussen genieten van de zonsondergang; deze keer gekozen voor een avondtocht. Daarna heerlijke stampotten bij de houtkachel, kortom - geslaagd uitje!

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Skutsjeverhuur Annage aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen