Message in a bottle

Ervaar teambuilding en creatieve ontspanning. Ga samen de diepte in door iets over een gewenst thema of juist iets over elkaar op papier te zetten. Schrijven helpt om diepere lagen te bereiken en om onderwerpen pakkend te verwoorden.

Iedereen krijgt de opdracht om een korte boodschap te schrijven op een briefje. Dit kan bijvoorbeeld gaan over het thema van uw plenaire sessie of het kan een persoonlijke kerstboodschap zijn voor uw collega. Elke briefje wordt vervolgens in een mooi glazen flesje gestopt: message in a bottle!

Vervolgens beschildert u samen de koker van het flesje om de boodschap nog mooier te verpakken. Wat u schildert kunt u laten matchen met de boodschap in het flesje. Wilt u gaan voor totale ontspanning, dan laat u iedereen vrij schilderen. Na afloop kunt u in groepsverband of in teams de teksten bespreken.

Laat u verbazen over hoe effectief schrijven werkt: blikken worden verruimd, iedereen wordt gehoord en er komen vaak verrassend mooie dingen naar boven!

Locatie
The Paint Experience geeft deze schilderworkshops in heel Nederland, op inspirerende locaties. The Paint Experience heeft volop ideeën en contacten, om voor u een ideale locatie te verzorgen. Aangezien de locatie voor de workshop geheel vrij te bepalen is, kunt u ook zelf een locatie aandragen. Tevens kan The Paint Experience op locatie diverse zaken voor u regelen: van borrel, lunch, diner tot overnachting.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen