Mens Special

Samen met je vrienden of collega’s kom je de twee mannelijke activiteiten doen. Quad rijden en off road rijden: adrenaline, actie, plezier, avontuur en snelheid zijn de kernwoorden van deze Mens Special. Met een minimaal aantal deelnemers van 6 is het mogelijk om met zowel kleine als grote groepen langs te komen. Dit uitje is daarnaast ook ideaal als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of zelfs als familiedag!

Programma
Na ontvangst op een van onze locaties, zal onze instructeur je een korte instructie geven over de voertuigen en hoe deze het beste onder controle te houden zijn. Dan ga je richting ons speciale parcours om vervolgens de terreinwagen in te stappen. Na een intensief ritje over het ruige terrein in een van onze 4×4 wagens is het tijd om op de quad te stappen en een potje te gaan racen tegen je maten. Laat maar eens zien wie de snelste is! Aan het einde van de dag is er alle gelegenheid om na te kletsen met een drankje aan onze bar.

Inhoud arrangement Men’s Special (2 uur)
– Quad rijden
– Offroad rijden
– Begeleiding
– Groepsfoto

Upgrade: Men’s Special XL (3 uur)
– Quad rijden
– Offroad rijden
– Driften
– Begeleiding
– Groepsfoto

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Traffic Control / Fundustry.nl aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen