Men’s Night

De Men’s Night staat in het teken van plezier, lekker eten & drinken en lachen met je vrienden, oftewel een onvergetelijke avond! Na aankomst op een van onze locaties beginnen we met een drankje, vervolgens komt de host vertellen hoe de avond er uit gaat zien. Na een korte introductie begint de vrijgezellenquiz. Dit is niet zomaar een quiz maar een quiz vol beschamende, gekke en humoristische vragen, het is zelfs mogelijk om je eigen gemaakte vragen in te sturen om je vrienden het extra lastig te maken!

Tijdens de quiz zullen we een uitgebreide eetpauze inlassen, tijdens deze eetpauze wordt ieder van jullie een overheerlijk saté menu geserveerd. Als iedereen zijn buik rond heeft hervatten we de vrijgezellenquiz. Er kan maar één iemand de winnaar zijn van de quiz, echter wint iedereen een onvergetelijke avond! Na de quiz is er alle tijd en ruimte om lekker na te praten onder het genot van een drankje. We sluiten de avond af met een leuke groepsfoto!

Inhoud arrangement Men’s Night (2 uur)
– Vrijgezellenquiz
– Sate menu
– 4 drankjes
– Begeleiding
– Gratis groepsfoto

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Traffic Control / Fundustry.nl aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen