Melkrace zeilregatta

Een competitieve dagtocht met het skûtsje. Uw team is aan zet! De race start in het mooie watersportplaatsje Heeg. Het restaurant heeft verse melk nodig en deze moet vandaag worden aangeleverd. En dat gebeurd net als vroeger op een skûtsje.

Via het Heegermeer, De Fluessen en Alde Karre wordt de eerste route gevaren. Van Heeg naar Kolderwolde. Na de finish van de eerste manche meren we aan bij de boerderij. Daar genieten we van de picknicklunch waarna de gastvrije boer, dhr. Ketelaar, ons een korte rondleiding geeft over zijn mooie bedrijf. Daarbij kijken we bij het jong-vee, lopen door de stallen en zien een melkrobot in actie! Na het proeven van de rauwe melk is het tijd voor de tweede manche.

Lopend, dus op mankracht, moet de volle melkbus van de boerderij naar het schip worden gebracht. Dat vergt samenwerking! Na deze zware manche begint de derde manche! Zeilend terug naar Heeg.

Het team bepaald zelf de tactiek, route en wordt waar nodig door de bemanning van het skûtsje bijgestaan. Maar het team is aan zet!

Een unieke uitdaging!

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij H20 Events aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen