Meerkamp

Bij veel scholen en verenigingen wordt gezocht naar een passende invulling van een activiteitendag of schoolreis. Deze dag kan plaatsvinden bij aanvang van het schooljaar of sportseizoen, ter bevordering van de onderlinge integratie bijvoorbeeld. Of in het kader van een jaar- of seizoenafsluiting, sport- of introductiekamp, of bij een speciale gelegenheid. Welke aanleiding er ook is, het is niet altijd gemakkelijk om een dag te organiseren die aansluit bij alle verschillende wensen van de jeugd. Met het Meerkamp helpt Steketee Outdoor Centrum jou bij het organiseren van een spetterende outdoor schoolreis!

Coole en succesvolle activiteitendag
Steketee Outdoor Centrum helpt jou graag bij het organiseren van een coole en succesvolle dag, waarvan wij zeker weten dat er nog lang over nagepraat wordt! Wij hebben inmiddels jaren ervaring met de organisatie van deze dagen voor zowel kinderen in de basisschoolleeftijd als oudere jeugd. Gebleken is dat zowel de leiding als de jeugd altijd erg enthousiast is!

Wat ga je doen?
We stellen in onderling overleg een programma op maat samen voor een actieve meerkamp van circa 4 a 5 uur.
Het programma wordt samengesteld met diverse onderdelen uit onze programma’s en zelfs meer. Op het moment dat de groep aankomt, nemen wij de totale organisatie over.
De leiding kan onder het genot van een kopje koffie of thee (voor de leiding de hele dag gratis) alles van een afstand bekijken. Heerlijk relaxt en gegarandeerd met maximaal resultaat!

Wat zijn de kosten?
Omdat het meerkamp een programma op maat is, rekening houdend met de leeftijd van uw groepsleden, kunnen wij op voorhand geen prijs aangeven voor de meerkamp. Een prijsopgave volgt dus pas na een persoonlijk gesprek, waarin alle wensen kenbaar gemaakt zijn.
Neem daarom vrijblijvend contact met ons op een vraag ons naar de mogelijkheden voor een outdoor schoolreis.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Steketee Outdoor Centrum aan:
(alle velden zijn verplicht)

Openingstijden:

Maandag: uur tot uur.
Dinsdag: uur tot uur.
Woensdag: uur tot uur.
Donderdag: uur tot uur.
Vrijdag: uur tot uur.
Zaterdag: uur tot uur.
Zondag: uur tot uur.

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen