Machtig Marrakech

Ervaar een Marokkaans bedrijfsfeest in Zwolle als een waar sprookje en treedt binnen in de wondere wereld van het sprookje uit 1001 nacht. Al het mooie van de Oriënt komt samen in de prachtige aangeklede ruimte van uw bedrijfsfeest. Vanuit Zwolle maakt u samen met Sultan Abd-el-Moumen een reis door de kleurrijke steegjes van Marrakech en belandt u op het wereldberoemde Djemaa el Fna plein.

Uw bedrijfsfeest in Zwolle heeft alles van het mystieke Marokko. Achter doorzichtige voile gordijntjes manoeuvreren mysterieuze waarzegsters tussen de Marokkaanse tafeltjes. Met intieme shows geven zij hun en ook uw verborgen geheimen prijs tijdens uw bedrijfsfeest in Zwolle. Buikdanseres Yoliyna met haar reuzenpythons bezorgt u angstige momenten, vooral als uw collega’s worden uitgenodigd om deze reusachtige dieren vast te houden. Dit bedrijfsfeest in Zwolle kent gelukkig ook een relaxte kant. U komt volledig tot rust in het imposante oosterse hemelbed met de vele kleurrijke doeken, indrukwekkende zilveren kandelaars en grote kleurige zitkussens. Het is maar een van de vele eyecatchers van dit prachtige bedrijfsfeest in Zwolle. De droomsfeer wordt tot in de puntjes bereikt met o.a. ook een spectaculaire fakirshow, een buikdansles voor de mannen en een kleurrijk waterpijpen-plein met vele smaken en verrassende ervaringen. Uw bedrijfsfeest in Zwolle is een nacht met vele mogelijkheden van mobiel entertainment en oosterse geuren en smaken tot erg lekkere dansmuziek.

Bedrijfsfeest in Zwolle – Machtig Marrakech is inclusief:
- Spetterende uitnodiging in stijl van uw feest
- Gratis downloaden van genomen foto’ van Fotosite op Maat
- Aankleding door Styling.nl
- Het entertainmentpakket
- Licht en Geluid
- Onbeperkt bier / wijn / fris
- Overheerlijk buffet
- Organisatiekosten
- Event manager

Prijzen:
> 99 personen: € 84,50 p.p. excl. BTW
75 - 99 personen: € 92,50 p.p. excl. BTW

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij ZwolseUitjes.nl aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen