Leve de vrijheid

Zo vrij heb je je nog nooit gevoeld. Het thema van dit dagarrangement is duidelijk, vrijheid. Voordat je die opgeeft moet er heel wat gebeuren, gaan trouwen bij voorbeeld. En daarom ga je met je vrienden of vriendinnen nog één keer gezamenlijk de ultieme vrijheid beleven. We beginnen met een ontvangst. Iedereen kent elkaar dus we gaan snel beginnen met het eerste onderdeel.

Quadrijden. Snelheid, onbeperkt! Bochtenwerk, doe maar zoals jij het wilt! Jullie gaan lekker voluit op de quadbaan. Links en rechts inhalend, op twee wielen en natuurlijk met veel kabaal en modder.
Deze outdoor activiteit doe je op ons eigen circuit en heeft bij elk weertype zijn eigen charmes.

Daarna is het tijd voor de zeephelling. Minstens zo glibberig als het pad naar een gelukkig huwelijk. Wie anders nogal stroef is of langzaam op gang komt, heeft hier geen enkele last.
Iedereen glibbert er over en gladde praatjes helpen niet. Een goede training om in je huwelijk overeind te blijven. Bij minder goed weer gaan we discgolfen (buiten) en anders indoor curling (fluitketelschuiven).

Handboogschieten komt weer van pas als Amor het erbij laat zitten. Nee niet gelijk op het hart richten. Eerst oefenen op een schietroos.
Nu begrijp je dat verliefd worden een serieuze zaak is. Probeer het hart van de roos maar te raken. En net als in het echt, schiet je vaker mis dan raak. De moderne variant, buksschieten kan ook en dit is een overdekte activiteit.

Omdat de boog niet altijd gespannen kan zijn, sluiten we af met een fantastisch buffet of barbecue. Afhankelijk van het weer en het jaargetijde kunnen deze activiteiten ook binnen worden gehouden of hebben we een alternatief programma.

In dit vrijgezellenarrangement zit een 2 uur durend drankenbuffet!

En omdat we bij Aktief Overijssel onze gasten graag terug zien kun je bij dit vrijgezellenarrangement een bus huren. We halen dan het hele gezelschap op en brengen ze ook weer, een ervaring rijker, terug.
Vraag naar de mogelijkheden!

Het programma:

13:00 uur             Aankomst met koffie of thee. Invullen quadrijden formulieren.
13:30 uur             Quadrijden op ons eigen circuit.
15:00 uur             Pauze en een drankje.
15:30 uur             Handboogschieten of buksschieten op onze overdekte schietbaan.
16:30 uur             Zeephelling (bij goed weer), of discgolf (buiten), of indoor curling.
17:30 uur             Uitgebreid buffet of barbecue.
19:15 uur             IJs of koffie.
19:30 uur             Verwachte eindtijd.

Inclusief onbeperkt drinken tijdens het buffet (17:30 – 19:30).

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Aktief Overijssel aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen