LED karten

Karten is dé uitgelezen activiteit voor je bedrijfsuitje. De Avontuurfabriek heeft een unieke indoor kartbaan. Buiten het feit dat we met elektrische karts rijden, is ons circuit ook voorzien van 50.000 Watt aan led verlichting. Een unieke en kleurige indoor kartbaan dus.

Elektrisch karten
De meestgestelde vraag is: gaat elektrisch karten wel net zo snel als rijden met benzinekarts? We kunnen hier volmondig ‘ja’ op antwoorden. Eigenlijk is elektrisch karten nóg sneller, aangezien de karts meteen 100% accelereren.

Karten voor vrouwen
Karten een mannensport? Echt niet! Bij de Avontuurfabriek is deze activiteiten juíst zeer geschikt voor vrouwelijke collega’s. Doordat er wordt gereden met elektrische karts hoef je geen overall aan. Je gaat dus niet stinken naar benzine wat veel vrouwen als een verademing ervaren bij het karten. Wel moeten ze voor de veiligheid een helm op.

Zo word jij de winnaar
Natuurlijk wil jij als winnaar het circuit verlaten en je collega’s achter je laten op de scorelijst. Maar hoe word je dat? Door minimaal 1 keer de snelste ronde te rijden tijdens je kartheat. Degene die de snelste ronde rijdt in de heat is de winnaar. Een kartheat duurt 12 minuten. Voorafgaand krijgen jullie eerst een instructievideo te zien waarin je krijgt uitgelegd wat wel en niet is toegestaan op de kartbaan. Mocht je daarna nog vragen hebben over het karten, dan zal de instructeur dit nog mondeling uitleggen.


Altijd al zelf de duur van een heat willen bepalen? Huur dan nu exclusief de kartbaan af voor jouw eigen gezelschap. Dit kan per uur. Hierbij rijd je met maximaal 9 karts per heat. Laat bijvoorbeeld eerst iedereen karten en eindig het uur met een finale heat. Een spannende manier om te bepalen welke coureur als winnaar uit de bus komt. De baanhuur bedraagt € 699,- per uur.

Exclusieve VIP bar op het circuit
Dankzij onze elektrische karts heb je geen last van uitlaatgassen, dus hebben we een unieke VIP bar langs de kartbaan geplaatst. Zo geniet je van je (alcoholvrije) drankje langs het circuit en zie je meteen hoe je collega’s het doen op de baan. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat er iemand achter de bar staat. Genuttigde drankjes worden geturfd en kunnen achteraf worden afgerekend. De VIP bar afhuren is inclusief een fles Champagne voor de (team) winnaar.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij De Avontuurfabriek aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen