Lasergamen – BBQ

Het Lasergamen – BBQ – Bowlen arrangement van Mokum Events is hét ultieme vrijgezellenfeest! Voel je testosteron/adrenalinegehalte omhoogschieten terwijl je achtereenvolgend gaat barbecueën, een balletje gooit op de bowlingbaan en je vrienden verslaat bij een potje lasergamen. Laat het regelen maar aan ons over, dan kan jij lekker genieten van dit tot in de puntjes verzorgde uitje!

18.30 – 18.45 Lasergamen
We beginnen deze enerverende dag met een spannend potje lasergamen bij de grootste en meest spectaculaire lasergame arena van Amsterdam. Kruip, tijger, duik en ren jezelf een weg door de arena en probeer zoveel mogelijk van je vrienden te raken!

19.00 – 21.00 Barbecue
Na het intensieve potje lasergamen is het tijd voor een goede maaltijd! Vandaag ben jij de chef en braad je jouw vlees en vis op je eigen grill. Er is keuze uit een ruim assortiment vlees, vis, sauzen, salades en side-dishes. En wat nou als het typisch Nederlands weer is? No problemo; bij Mokum Events barbecueën we binnen!

21.00 – 22.00 Bowlen
Tot slot gaan jullie met z’n allen een balletje gooien op de bowlingbaan onder het genot van een drankje en een bittergarnituur. De bowlingbanen zijn compleet wit en verlicht met hypermoderne LED lampjes. Dit zorgt gegarandeerd voor een gezellige feest sfeer!

Programma-indicatie:
18:30 - 18:45 Lasergamen
19:00 - 21:00 Barbecueën
21:00 - 22:00 Bowlen

Inclusief:
- 1 uur bowlen
- 1 potje lasergamen
- Barbecue met vlees, vis, salades, sauzen en side dishes
- 4 consumpties uit de Hollandse bar - Borrelgarnituur tijdens het bowlen
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Mokum Events aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen