Lasergame

Ben je op zoek naar een spannend bedrijfsuitje waar iedereen aan kan deelnemen? Dan is lasergame een aanrader: hét schietspel waarbij je je collega’s eens flink te grazen mag nemen.

De Spelregels
Jullie worden in twee teams verdeeld. Betreed je de lasergame area, dan gaat het gevecht beginnen. Stel je slim op om je tegenstanders zo vaak mogelijk te treffen met je laserstraal, want daarmee verzamel je punten. Raak je per ongeluk een teamgenoot? Helaas, dan krijg je strafpunten. Die krijg je trouwens ook als je zelf wordt geraakt, naast dat je dan enkele seconden niet meer mag deelnemen aan het spel. Spanning en sensatie dus, en dat wel 12 minuten lang! Zodra de game is afgelopen, komen jullie weer bij elkaar. Dan is het natuurlijk de grote vraag wie er heeft gewonnen. Dat weet jullie begeleider, die bekendmaakt welk team er met de zege vandoor gaat.

Het Lasergame speelveld afhuren
Wil je het lasergame speelveld exclusief afhuren? Dat is mogelijk vanaf 20 personen. Zijn jullie met minder, dan kunnen groepen met elkaar worden gecombineerd.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij De Avontuurfabriek aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen