Lasergame

HEROM introduceert een nieuw en uniek buitensport arrangement: outdoor lasergames. Deze nieuwe en spectaculaire vorm van lasergamen doe je in de buitenlucht. Op ons lasergames avonturenpark speel je het spel met verschillende spelvarianten. Zo kun je iedere keer een compleet nieuwe spel spelen. Bel ons voor meer informatie over de speelvarianten!

De lasergames uitrusting

Wij maken gebruik van lasergames uitrustingen die speciaal ontwikkeld zijn voor gebruik in de buitenlucht. De uitrustingen kunnen zowel in de regen en in het volle daglicht gebruikt worden. Ontwikkeld door het Amerikaanse leger, bestaat een uitrusting uit een professioneel lasergames wapen. Het wapen heeft een bereik van 40 meter, geeft de speler feedback door middel van verschillende geluiden, is lichtgewicht en gemakkelijk de bedienen.

Je kunt iedere dag lasergame spel boeken. Outdoor lasergame spel gaat per uur en kost 12,50 p.p. minimaal 8 deelnemers, inclusief gebruik cammoflagekleding. Je kunt ook indoor lasergame spel spelen. Dit kost 3,50 p.p. voor ronde van 12 minuten lasergame spel.
Geschikt voor jong én oud

Lasergamen in de buitenlucht is geschikt voor jong en oud. Wij bieden onze arrangementen aan voor kids vanaf 7 jaar, maar hebben ook speciale lasergames arrangementen voor volwassenen. De missies en opdrachten die we per groep aanbieden verschillen dan ook.

Bekijk hier onze speciale outdoor lasergames arrangementen voor volwassenen.

Onze lasergames arrangementen voor kinderfeestje is op de woensdagmiddag en vrijdagmiddag/avond. Kosten zijn 13,50 per kind voor 1 uur lasergame, 1 uur glowigolf of 12minuten crazykarting met frietje/drinken en snack

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Histomobil aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen