Lachworkshop

Hersenen herkennen het verschil niet tussen een neplach en een echte lach. Zodra je mondhoeken opkrullen, maken je hersenen stoffen aan die je een gelukkiger gevoel geven, waardoor je vaak echt gaat lachen. Met elkaar lachen werkt verbindend in iedere situatie, vergroot relativeringsvermogen en brengt vooral heel veel vrolijkheid en luchtigheid. Het is een soort meditatie waarbij je gedachten stil staan; tijdens het lachen denk je niet maar dóe je!

Effect lachen: dat lachen gezond is, dat weet iedereen. Er is onderzoek gedaan naar het effect van een uur lang lachen, en wat blijkt? Na het opwekken van een lach waardoor endorfine vrijkomt, kun je pijn beter verdragen en je vergeet even al uw zorgen. Ons lichaam maakt een gelukshormoon aan. Hiervan gaat u stralen, toont u meer zelfvertrouwen en mensen willen graag bij u in de buurt zijn. Hoe fijn is dat! Dit is het resultaat van 1 uur lang durende Lach Workshop!

Gelegenheid: lachen tijdens een vrijgezellendag, jubileum, verjaardag, of met vriend(inn)en. Allemaal leuke gelegenheden om de dag een extra dimensie te geven en met zijn allen te lachen zonder en met een reden! Een unieke ervaring die je met zijn allen de rest van de dag deelt!

Locatie: bij mooi weer kan de workshop perfect buiten plaatsvinden, maar een woonkamer is ook geschikt. Als er maar genoeg bewegingsvrijheid is! Heb je geen locatie, dan kunnen wij tegen een kleine meerprijs locaties door het hele land aandragen.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij ABC Events aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen