Kunstkoe Schilderen 

Creëer met uw team een collectie van prachtige kunstobjecten voor op kantoor of als geschenk. Leuk als onderdeel van uw bedrijfsuitje of als onderbreking van een vergadering, met een mooi blijvend kunstwerk als aandenken! Onze koetjes van hoogwaardige kwaliteit maakt u onder begeleiding van één van onze professionele docenten. Een workshop met een eindresultaat om trots op te zijn! Onder het genot van muziek, een hapje en een drankje kan men zich heerlijk uitleven.

Luxe kunstkoe (Keramiek)
Bij de workshop kunstkoe maken, beschildert en decoreert iedereen een eigen kunstkoe. De luxe variant (10x16 cm) is gemaakt van poly-resin (soort kunsthard), wat u wellicht kent van de beroemde CowParade koetjes. Dit materiaal tilt uw eindresultaat naar een hoger niveau! Maak uw eigen unieke design of kies uit één van de door onze docenten ontworpen ontwerpen.

Prijs: Vanaf € 37,50 per persoon exclusief BTW.

Kunstkoe (Papier-maché)
De koetjes van papier-maché (26x40 cm) zijn goedkoper en leuk bij grote aantallen! Iedereen kan zijn eigen koe beschilderen en zich ontpoppen tot een heuse kunstenaar. Naast vele soorten verftechnieken die onze professionele schilderdocenten u kunnen leren, bezitten wij ook vele leuke materialen als kralen, letters, koebellen e.d. waarmee u extra middelen heeft om de koe om te toveren tot een waar kunstwerk.

Prijs: Vanaf € 32,50 per persoon exclusief BTW.

Koe of kalf op ware grootte
Tevens is het mogelijk een koe of kalf op ware grootte te beschilderen. Deze koeien zijn gemaakt van kunststof en weerbestendig na het behandelen met een speciale lak. Hierbij is het mogelijk dat onze grafisch ontwerpster vooraf eerst een ontwerp maakt, passend bij uw wensen. Op deze manier bent u verzekerd van een prachtig blijvend kunstwerk, wat u met trots een mooie plek kunt geven, binnen of buiten!

Prijs: € 925,- voor een kalfje op ware grootte (kunststof)

Prijs: € 1.625,- voor een koe op ware grootte. (kunststof)

De deelnemers zullen in roulatievorm deelnemen aan de workshop.

Beschildert u liever een ander dier? Geen probleem, er zijn tal van mogelijkheden.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen