Kraak de code

Wie zal tijdens dit personeelsuitje de meeste antwoorden goed hebben en vindt de juiste cijfercombinatie? In verschillende teams ga je tegen elkaar strijden tijdens deze Kraak de code tocht. Aan de hand van aanwijzingen op de meest verrassende plekken door de stad heen, zul je steeds meer oplossingen vinden.

Teambuilding is belangrijk om de puzzel juist op te lossen. Welk team gaat er met de prijs vandoor? Samenwerking en lol gegarandeerd!

Dit is de ‘doe-het-zelf’-versie. Dit houdt in dat er geen begeleiding van Pink Pepper bij is. De tocht en benodigdheden kunnen (na bestelling) op onze vestiging worden afgehaald.

Ook is de tocht te boeken met begeleiding. Er is dan een spelleider aanwezig zijn, die jullie ontvangt op de locatie, de groepsindeling maakt, het spel uitlegt en aan het einde de prijsuitreiking verzorgt. Er is dan één drankje naar keuze inbegrepen. Let op de specifieke opmerkingen bij de diverse steden.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Pinkpepper aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen