Kookstudio

Boerderij Den Hoek beschikt over een prachtige kookstudio “De Boerenkeuken”. De Boerenkeuken is de basis voor alle activiteiten die op Boerderij Den Hoek plaatsvinden. Zo kunt u in De Boerenkeuken terecht voor kookworkshops, workshops op Koelinair gebied, wijnproeverijen, rondleidingen over de boerderij en door de kaasmakerij, het maken van uw eigen kaasje, en nog veel meer!

Daarnaast beschikt Boerderij Den Hoek over een sfeervolle vergaderzaal boven De Boerenkeuken. Hier kunt u terecht voor vergaderingen, trainingen en teambuilding. De rustgevende sfeer en de unieke omgeving zullen een positieve invloed hebben op de resultaten.

U vind onze kookstudio midden in de weilanden tussen de steden Apeldoorn, Deventer en Zutphen op slechts 2 minuten van de snelweg.

In De Boerenkeuken maakt u weer kennis met het eerlijke leven van het platteland en kunt u in alle rust genieten van ons heerlijke stukje platteland!

Lekker koken en heerlijk dineren, dat zijn de ingrediënten voor een kookworkshop in De Boerenkeuken van Den Hoek. Tijdens een kookworkshop in De Boerenkeuken van Den Hoek gaat u onder leiding van een professionele chef-kok een overheerlijk diner bereiden. Naast het lekker ontspannen koken en dineren met zijn allen is het ook mogelijk om een rondleiding over het melkveebedrijf en de kaasmakerij te maken. Bij alles wat we op Den Hoek doen staat gemoedelijkheid en gezelligheid voorop en we zullen er alles aan doen om er een dag van te maken om nooit te vergeten.

Het programma van een kookworkshop ziet er als volgt uit:

16.00 uur:
Ontvangst met een aperitief, u ontvangt een boekje met recepten en de bereidingswijze van het menu. Aan de hand hiervan krijgt u nog een gedegen uitleg door onze chef-kok.

16.30 uur:
Na het handenwassen gaat u, in dit voorbeeld, aan de slag met het maken van:

Winterse Parelgerstsoep

***
Tournedos van Hert met een balsamicoportsaus
Uientaartjes met Wilpenaer-kaas® Stamppotje van Broccoli
***
Trio van Chocolademousse met vanillesaus

18.30 uur:
Na het zwoegen gaat u onder het genot van een drankje gezamenlijk genieten van uw zelfgemaakte diner.

21.00 uur:
Einde programma

De kosten voor dit programma bedragen voor 10 tot 20 personen € 59,50 per persoon en voor een groep van 20 tot 30 personen € 49,50 per persoon.

Minimumgroepsgrootte: 10 personen
Maximumgroepsgrootte: 30 personen

Voor € 12,50 euro per persoon kan een drankenarrangement bestaande uit koffie/thee, frisdrank, wijn en bier bijgeboekt worden, inclusief 21 % BTW.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Boerderij Den Hoek aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen