Koeien beschilderen

Altijd al op zoek geweest naar een bijzondere manier van teambuilden of gewoon een bijzonder bedrijfsuitje? Dan is koeien beschilderen als teambuilding of bedrijfsuitje echt iets voor u. Bij het koeien beschilderen worden uiteraard geen echte maar polyester koeien gebruikt. Dit alles kan plaatsvinden bij u op locatie maar ook bij ons, in ons eigen atelier, op "Hoeve Het witte schaap" of op een van de ander locaties. Alle locaties waar wij mee samenwerken zijn gemakkelijk te bereiken vanuit ieder punt in Nederland.

Koeien beschilderen als bedrijfsuitje, hoe gaan we te werk?
Van tevoren wordt er bepaald wat er beschilderd gaat worden. Een levensgrote koe, een kalfje of een miniatuurkoetje. Wij zorgen ervoor dat de te beschilderen koeien aanwezig zijn in de ruimte waar we gaan schilderen. Dat kan dus bij u op locatie zijn of bij ons op locatie in ons eigen atelier of op een van de andere locaties waar wij mee samenwerken. De koeien zijn van tevoren geprepareerd zodat ze goed beschilderd kunnen worden met acrylverf. Nadat de dieren beschilderd zijn blijven ze achter om te drogen. Uiteindelijk zorgen wij ervoor dat de beschilderde koeien bij u op de zaak worden afgeleverd. Zo houdt iedere deelnemer een blijvende herinnering over aan een dag van koeien beschilderen. En de ervaring leert dat er nog vaak over gesproken zal worden. Voor deze activiteit geldt overigens wel een meerprijs t.o.v. de gewone creatieve teambuilding, waarvan de hoogte afhankelijk is van het formaat van het dier waarvoor gekozen is..

Stef Vedder, eigenaar van schilder-cursus.nl, heeft al verschillende koeien op ware grootte beschilderd die te bewonderen zijn in o.a. Amsterdam (o.a. Amsterdam Arthotel) en Florida (USA). Hij weet dus precies waar op gelet moet worden om zo’n project op poten te zetten en succesvol af te ronden.

Schilder-cursus.nl verzorgt het koeien beschilderen tot in de puntjes. Er wordt gezorgd voor de verf, de overalls, de te gebruiken materialen en uiteraard de polyester (kunststof) koeien. Wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op voor een (vrijblijvende) afspraak.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Schilder-cursus.nl aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen